iCEnhancer 1.3 Config Settings

by AussieProGamer
Please explain why you're reporting this file:

Cancel
 
My iCEnhancer config.

• No AA
• Good FPS
• Tested on quad-core Intel system, ran fine.
• Minimal bugs if installed correctly. Replaces: ENBSeries
Rating:
6.47/10 - 17 votes
Downloads: 2,605
Added: September 13, 2011 2:50AM
Last Downloaded: October 21, 2014 12:55PM
File Size: 1.95 MB
» Author Website
» Author Email

Sorry, you must be registered and logged in to add a video to this file. Log in now!

reupload screens
Posted on September 14, 2011 2:54AM by markos807
^ They never upload properly.
Posted on September 14, 2011 4:51AM by AussieProGamer
Newest patch? And EFLC?
Posted on September 14, 2011 5:18AM by Carrythxd
Works on 1.0.7 patch?
Posted on September 14, 2011 5:29AM by Jaizeta
of course your pictures are not visible. You have to convert them to JPEG. And not just change the file extension from BMP to JPG...
Posted on September 14, 2011 1:49PM by Loratadin
Only works on patch 1.0.4.0.

I know because I tested it on patch 1.0.7.0. and it looked like crap.
Posted on September 14, 2011 6:30PM by ZBNYNC
@AussieProGamer: do what Loratadin said to get photos to work. You're uploading them incorrectly.
Posted on September 14, 2011 10:45PM by rappo ✮
@ZBNYNC yeah you're right because so far sir! everything looks crap on 1.0.7.0 the best patch to use any ENB mod's is the one and only 1.0.4.0 otherwise the red sky bug will definitely rape the game so lets just stick to the 1.0.4.0 for any good graphic mods :).
Posted on September 15, 2011 9:00AM by Glasswings21
Pics now work? NICE!
Posted on September 15, 2011 5:19PM by AussieProGamer
Nice nice.. about work on AMD Athlon X3?
Posted on September 16, 2011 7:29PM by chearine
Sounds a little underpowered
Posted on September 20, 2011 12:46AM by AussieProGamer
Hey AussieProGamer,

why my 1.0.4.0 GTA IV is so unsharp?
Posted on September 20, 2011 12:02PM by TheUltraPC
Sorry, you must be registered and logged in to post a comment. Log in now!