Looking for GTA5 Mods?
GTAGaming has partnered with CurseForge to provide the best possible experience for the GTA V modding community. CurseForge provides excellent services for developers, whether as a team or a solo project, and a sharp modern interface for the users to find new ways to make the best of Grand Theft Auto V.

Holden Commodore Omega v3

by snit
Please explain why you're reporting this file:

Cancel
 
Version: Omega v3
Multi-livery: Yes x4

Additional notes:

Model by schaefft / converted by smokey88/Mr.© Bolleck® edits by SNIT

With Thanks to Grundybin

- GPS system by Bxbugs123
- Rims by SNIT

THIS MOD IS EXCLUSIVE TO GTAPOLICEMODS.COM & GTA4-MODS.COM DO NOT UPLOAD TO ANY OTHER FILE SHARING SITE/SERVICE WITHOUT PERMISSION.

http://gtapolicemods.com
Rating:
9.36/10 - 14 votes
Downloads: 2,023
Added: March 23, 2013 6:11AM
Last Downloaded: April 17, 2015 7:25AM
File Size: 7.48 MB
» Author Website

Sorry, you must be registered and logged in to add a video to this file. Log in now!

Looks great!

10/10
Posted on March 23, 2013 12:36PM by Carrythxd
10/10
Posted on March 23, 2013 3:52PM by NikosBellic_898
10/10

how about remake into Pontiac? with normal americans num plates? :)
Posted on March 23, 2013 6:28PM by BubL1k
There's already a few pontiacs already out there, there's also a sports truck (ute) out there, which I desperately want lol.
Posted on March 24, 2013 2:07AM by snit
Hey, the car model itself is beautiful, but for a mission I needed a 4 door Sultan, so I used this car. I have modified the handling.dat which you didn't provide, so I've got it driving great - however, I can't get any of the colours to work. It's just plain white, and using the basic trainer to set colours also isn't working!

I was hoping you could please shed some light on this issue I'm having.

I also tried copying and pasting the chavos details in carcols.dat from chavos to sultan but still no luck - the car remains bright white.

Again though, the model of the car itself is beautiful!
Posted on April 12, 2013 4:24PM by zaoc
unfortunately I haven't been able to replicate the issue, I thought I did provide a handling line and vehicles line I apologise if I didn't. try placing +livery at the end of the vehicles line, I'm not sure if it will help.
Posted on April 19, 2013 11:32PM by snit
Sorry, you must be registered and logged in to post a comment. Log in now!